Δημιουργία Μαθημάτων

 • Home
 • Δημιουργία Μαθημάτων
Δημιουργία Μαθημάτων - Solutions 2Grow

Η Solutions 2Grow προσφέρει υπηρεσίες επιμέλειας περιεχομένου, σε τρεις άξονες :

 • Δημιουργία νέων μαθημάτων ως ανάγκη που προκύπτει από τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικών με τον πελάτη
 • Μετατροπή υπάρχοντος περιεχομένου σε πιο συναρπαστικές μορφές
 • Χρήση έτοιμων μαθημάτων off-the-shelf της πλατφόρμας 2Grow

Σχετικά με τους δύο πρώτους άξονες η διαδικασία δημιουργίας είναι η παρακάτω :

Αξιολόγηση Περιεχομένου - Solutions 2Grow

Αξιολόγηση Περιεχομένου

Χρησιμοποιώντας στρατηγική περιεχομένου θα αξιολογήσουμε το υπάρχον περιεχόμενό σας και θα κάνουμε συστάσεις για το πώς θα το βελτιστοποιήσουμε βάσει της επιστημονικής μας έρευνας και εμπειρίας.

Στην 2Grow χρησιμοποιούμε μια προσέγγιση βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα για την αξιολόγηση κάθε προγράμματος εκμάθησης και ανάπτυξης. Με αυτό τον τρόπο σας βοηθάμε να δημιουργήσετε μαθήματα που σχεδιάζονται από το μηδέν για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα και την κάλυψη όλων των αναγκών της επιχείρησης.

Επιμέλεια Περιεχομένου - Solutions 2Grow

Επιμέλεια Περιεχομένου

Η επιμέλεια περιεχομένου είναι μια τέχνη. Είναι ένας συνδυασμός εύρεσης, αξιολόγησης, διευθέτησης, συνάφειας και στη συνέχεια, ανταλλαγής πληροφοριών.

Η επιμέλεια του περιεχομένου απευθύνεται στη σημερινή γενιά εκπαιδευόμενων που είναι συνηθισμένοι να αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι είναι πιο δύσκολο να μάθουν, όχι επειδή δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο, αλλά αντιθέτως επειδή υπάρχει πάρα πολύ και δεν μπορούν να βρουν αυτό που είναι πολύτιμο. Με μια στρατηγική επιμερισμού του περιεχομένου φιλτράρουμε μόνο ό, τι είναι σχετικό, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Οι εμπειρογνώμονες στρατηγικής περιεχομένου της 2Grow, βοηθούν τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν το κατάλληλο περιεχόμενο και να εκτελούν μια στρατηγική επιμερισμού. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιτυχή ενσωμάτωση και εκτέλεση του πιο αποτελεσματικού και εύπεπτου περιεχομένου.

Μετατροπή Περιεχομένου - Solutions 2Grow

Μετατροπή Περιεχομένου

Φροντίζουμε τα εκπαιδευτικά σας προγράμματα να ενσωματώνουν τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία, για να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων, ώστε να αυξάνουν την απορρόφηση της γνώσης στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Ενίσχυση Περιεχομένου - Solutions 2Grow

Ενίσχυση Περιεχομένου

Ο κλασικός τρόπος εκμάθησης μέσω κειμένου εξακολουθεί να έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο της Εκπαίδευσης, αλλά με όσα γνωρίζουμε πλέον για την λειτουργία του εγκεφάλου και τον τρόπο της γνωσιακής ανάπτυξης, η ενίσχυση των υλικών σε διαδραστικό περιεχόμενο είναι απαραίτητη.

Η διαδραστική μάθηση συμβάλλει στην ενίσχυση των γνωστικών διαδικασιών όπως:

 • Παρατηρητικότητα
 • Ταξινόμηση
 • Κατηγοριοποίηση
 • Προσοχή
 • Αντίληψη
 • Διαδραστικότητα
 • Αιτιολόγηση

Όταν παρουσιάζουμε το μαθησιακό υλικό με διαδραστικό τρόπο, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να απορροφήσουν, να εφαρμόσουν και να διατηρήσουν το περιεχόμενο πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο.
Μετατρέποντας τα υπάρχοντα σας PowerPoint ή PDF υλικά σε διαδραστική μάθηση βοηθάτε τον εκπαιδευόμενο σας και να αυξήσει τον όγκο και την διάρκεια διατήρησης της γνώσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δημιουργία υλικών Εκπαίδευσης και το πως μπορούν να ενταχθούν στην δική σας οργάνωση ?

Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε για να σχεδιάσουμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.