Δείτε τα έτοιμα μαθήματα της πλατφόρμας 2Grow

Atlanta Case Study

  • Home
  • Atlanta Case Study

VIP Room

Branded περιβάλλον με το logo της εταιρείας. Πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης της προόδου των εκπαιδευόμενων μηνιαία

Έτοιμα βιντεομαθήματα 2Grow

Η βιβλιοθήκη έτοιμων βιντεομαθημάτων της 2Grow (με την υπογραφή κορυφαίων εκπαιδευτικών οργανισμών), καλύπτει άμεσα και με χαμηλό κόστος κάθε ανάγκη

2Grow Service+

Ενσωματωμένα Free webinar της 2Grow για επαφή με τις εξελίξεις & τα trends.
Paid Webinar/Workshops για mastering της γνώσης

Παρουσίαση

Η Atlanta Α.Ε. με 34 εμπορικά σήματα (Kellogg’s, Pringles, Henkell, Duracell, Twinings κ.α.), 23 σημεία διανομής και 120 εργαζόμενους δραστηριοποιείται από το 1965 αντιπροσωπεύοντας και διανέμοντας εκλεκτά προϊόντα σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.

Μετά από 55 χρόνια εξαιρετικής επιχειρηματικής δράσης και βλέποντας τις ραγδαίες εξελίξεις λόγω covid-19, αποφάσισε να δράσει άμεσα στην πρόκληση της εύρεσης λύσης καθολικής εκπαίδευσης του προσωπικού της σε: Πωλήσεις, Διαπραγμάτευση, Sales Forecasting, χρήση νέων ψηφιακών εργαλείων, επικοινωνίας και διαχείριση τηλεργασίας.

PROJECT DETAILS

CATEGORY: Β2Β

Platform: E-Learning VIP Room

Οι προκλήσεις

Η ταχύτητα στην εύρεση λύσης είναι καθοριστικής σημασίας, δεδομένου ότι η εταιρεία ανήκει σε έναν κλάδο με υψηλή ζήτηση (λόγω covid-19).

Πωλητές σε όλη την χώρα, ανεβάζουν το κόστος της παραδοσιακής εκπαίδευσης σε απαγορευτικά ύψη.

Ο μεγάλος όγκος γνώσης οδηγεί αναπόφευκτα στην αναζήτησή λύσεων εύκολης αφομοίωσης.

Καθυστέρηση στην διακίνηση της πληροφορίας (λόγω covid-19) από και προς τα κεντρικά αφαιρεί από την αποτελεσματικότητα κάθε εμπορικής ενέργειας.

Απομόνωση των εργαζομένων από την εταιρεία (λόγω covid-19), αλλά και μεταξύ τους, δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους εργαζόμενους και οδηγεί σε αδυναμία ευθυγράμμισης με τον στόχο της εταιρείας.

Η μη ύπαρξη οργανωμένου τμήματος εκπαιδεύσεων, κάνει αδύνατη την ανάπτυξη μαθημάτων εσωτερικά.

Pringles

Kellogg’s

Duracell

Ελάτε να δημιουργήσουμε την λύση E-Learning που χρειάζεται η δική σας επιχείρηση!