Δείτε τα έτοιμα μαθήματα της πλατφόρμας 2Grow

Εφαρμογές Ψηφιακής Μάθησης

  • Home
  • Εφαρμογές Ψηφιακής Μάθησης

Η νέα εποχή

Η ψηφιακή εποχή έχει φέρει μια νέα τάξη πραγμάτων που έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, που επικοινωνούμε, που επιλέγουμε και μαθαίνουμε. Η πληθώρα των δυνατοτήτων μας έχει κάνει πιο επιλεκτικούς και πιο απαιτητικούς σε θέματα προσωποποιημένης προσέγγισης. Όλοι απολαμβάνουμε να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας ρυθμό, την στιγμή που επιθυμούμε και με τον τρόπο που μας ταιριάζει.

Η νέα προσέγγιση

Στην Solutions 2Grow πιστεύουμε ότι η μάθηση είναι πιο αποτελεσματική όταν είναι συνεχής, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, ευέλικτη στις ανάγκες του καθενός και αξιοποιεί ποικίλες παραδοσιακές μορφές με νέες τεχνολογίες και καινοτόμες προσεγγίσεις. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ευέλικτοι, άμεσοι, ρεαλιστικοί και παρέχουμε λύσεις που έχουν νόημα στον σημερινό τρόπο ζωής.

Οι νέες τεχνολογίες

Οι νέες τεχνολογίες δίνουν μια άλλη διάσταση στην διαδικασία ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού:

  • Αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης κατά 50% !
  • Αυξάνουν την επικοινωνία και το δέσιμο της ομάδας μέχρι και 70% !
  • Μειώνουν το κόστος μέχρι και 80% !
  • Σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Έχουμε ειδικούς σε νέες τεχνολογίες οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν λύσεις για να σας δώσουν το επιπλέον πλεονέκτημα στην επίτευξη των επιδόσεων και των επιχειρηματικών στόχων. Υπάρχει μια πλήρης βεντάλια ηλεκτρονικών εφαρμογών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Virtual Reality - Solutions 2Grow

VR (Virtual Reality)

Η εικονική πραγματικότητα (VR) είναι μια τεχνολογία που βυθίζει τον εκπαιδευόμενο σε ένα εναλλακτικό περιβάλλον. Όταν πρόκειται για τη χρήση της VR στην εκμάθηση, αυτά τα εναλλακτικά περιβάλλοντα παρέχουν έναν τρόπο να εφαρμόζουν και να ενισχύουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις χρησιμοποιώντας βιωματική διαδραστικότητα.
Η εικονική πραγματικότητα προσφέρει ένα συναρπαστικό μαθησιακό γεγονός και αυξάνει τη μεταφορά γνώσης χρησιμοποιώντας την εμπειρία «πραγματικού κόσμου» χωρίς τον κίνδυνο. Μέσω της επίδειξης και της προσομοίωσης, το VR παρέχει ένα πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον για κάθε πρακτική ή ικανότητα – από τη φροντίδα του πελάτη έως τις ιατρικές διαδικασίες, την τεχνική συναρμολόγηση και πολλά άλλα.

Η Solutions 2Grow σας παρέχει εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην εικονική πραγματικότητα και εξασφαλίζει ότι πληροί τις ανάγκες του προσωπικού και των ομάδων διαχείρισης.

Gamification - Solutions 2Grow

Gamification

Τα games είναι παντού. Παίζουμε παιχνίδια στα τηλέφωνά μας, στα tablet μας και στους υπολογιστές μας. Το Gaming είναι μια σχετικά νέα μαθησιακή μέθοδος που αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε χρόνο.

Ως στρατηγική μάθησης, το Gaming έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία της μάθησης. Παρέχει κίνητρο για δράση, η οποία προωθεί τη γνώση, βοηθά στην ανάπτυξη αλλαγής συμπεριφοράς μέσω της επανάληψης και δίνει στους μαθητές μια αίσθηση επιτυχίας.

Δεν υπάρχει όριο όταν πρόκειται για τον τύπο gamification που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και, όταν γίνει καλά, κερδίζει την επιμονή του μαθητή να θέσει έναν στόχο και να τον επιδιώξει. Το Gaming είναι συναρπαστικό, ενεργητικό και ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε την προσοχή.

360° Video - Solutions 2Grow

360° video

Το 360 Video μπορεί να μεταφέρει τους χρήστες σε περιεχόμενο και μέρη που διαφορετικά θα ήταν απρόσιτα.
Το 360 Video, επίσης γνωστό ως Immersive Videos ή “Σφαιρικά βίντεο”, είναι εγγραφές βίντεο στις οποίες καταγράφεται ταυτόχρονα μια θέα προς όλες τις κατευθύνσεις, που γυρίστηκε χρησιμοποιώντας μια καθολική κάμερα. Αυτό το βίντεο δεν είναι εικονική πραγματικότητα, αλλά εμβληματικές εικόνες. Ως εκ τούτου, το βίντεο 360 μοιρών είναι λιγότερο εντυπωσιακό από την εικονική πραγματικότητα και συνήθως διατηρεί τον θεατή σε ένα σταθερό σημείο που περιβάλλεται από περίπου 360 μοίρες βίντεο. Αυτός ο τύπος βίντεο έχει ορισμένους περιορισμούς στο επίπεδο αλληλεπίδρασης του.

Χρησιμοποιείται συνήθως για ξεναγήσεις των εγκαταστάσεων που με την προσθήκη πληροφοριών ενδιαφέροντος και επικαλύψεων εικόνας δημιουργεί μια πιο εκπαιδευτική προσέγγιση.

Augmented Reality - Solutions 2Grow

Augmented Reality

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) αναβαθμίζει το περιεχόμενο σε οπτικά χρήσιμα εργαλεία.

Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) συνδυάζει την τεχνολογία και τη μάθηση σε μια μοναδική εμπειρία. Επικαλύπτοντας τις έννοιες στον πραγματικό κόσμο, αναδεικνύει περιεχόμενο όπως εγχειρίδια χρήστη, διαδικασίες και υλικά. Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, αποδεικνύοντας την αξία της σε πολλά επιχειρηματικά σενάρια.

Το AR αναπτύσσεται ραγδαία σε δημοτικότητα επειδή φέρνει στοιχεία του εικονικού κόσμου στον πραγματικό μας κόσμο, ενισχύοντας έτσι τα πράγματα που βλέπουμε, ακούμε και αισθανόμαστε.

App Development - Solutions 2Grow

App Development

Η εκπαίδευση πρέπει να συμβαδίζει με την ταχύτητα της τεχνολογίας και τις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Οι συνεργάτες σας θέλουν άμεσες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Δεν πρέπει το εκπαιδευτικό σας πλάνο να είναι αντίστοιχο των προσδοκιών τους;

Η τάση στην εκμάθηση απομακρύνεται από το παραδοσιακό μοντέλο “ώθησης” σε ένα μοντέλο “έλξης”, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικά υλικά και πληροφορίες on-demand. Δεδομένου ότι η χρήση κινητού τηλεφώνου ξεπερνά αυτή του υπολογιστής σε ποσοστό έως 58%, η ανάγκη για ευέλικτες επιλογές κατάρτισης θα συνεχιστεί.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Ψηφιακή Μάθηση και το πως μπορεί να ενταχθεί στη δική σας επιχείρηση ?