Δείτε τα έτοιμα μαθήματα της πλατφόρμας 2Grow

Event Planning

Event Planning - Solutions 2Grow

Οι εκδηλώσεις είναι σημαντικές για τις επιχειρήσεις, γιατί βοηθούν στην ανάπτυξη των ανθρώπων, την προώθηση της ομαδικότητας και την ενδυνάμωση των συνδέσμων μεταξύ των τμημάτων, ενώ πολλές φορές δρουν καταλυτικά στην επίλυση στάσιμων προβλημάτων των ομάδων.

Η διοργάνωση εκδηλώσεων ωστόσο, αποτελεί έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τις επιχειρήσεις και ενέχει υψηλό ρίσκο αποτυχίας σε σχέση με την επίτευξη του στόχου.

Είμαστε εδώ για να σκεφτούμε και να διοργανώσουμε για εσάς τα ιδανικά events (ψηφιακά ή διά ζώσης) και να φέρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Πως γίνεται:

1. Discovery

Ανακαλύπτουμε μέσα από καθοδηγούμενη συζήτηση τον στόχο της εκδήλωσης και τα θέματα που θέλουμε να επιλύσουμε αν υπάρχουν.

2. Planning

Αποφασίζουμε μαζί το είδος της εκδήλωσης και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

3. Debrief

Σας δίνουμε μια αναφορά μετά το τέλος του event σχετικά με την ικανοποίηση των συμμετεχόντων και την επίτευξη του στόχου.

Team Building Events - Solutions 2Grow

Επειδή η ομάδα είναι η καρδιά της επιχείρησης και όλοι έχουμε ανάγκη από συχνές δόσεις διασκέδασης για να είμαστε σε φόρμα, δημιουργήσαμε 3 κατηγορίες Team Building Events κάποια εκ των οποίων μπορούν να γίνουν ψηφιακά και κάποια σε αίθουσα ή και τα δύο.

Learning Events - Solutions 2Grow

Learn

Ελάτε να μάθουμε κάτι καινούργιο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που θα ενδυναμώσει τους δεσμούς της ομάδας και θα μας αποφορτίσει από την καθημερινότητα.

Τι είναι αυτό που μπορείτε να μάθετε χωρίς να το καταλάβετε μέσα από διασκέδαση; Ζητήστε μας το κατάλογο!

Fun Events - Solutions 2Grow

Fun

Όλοι χρειαζόμαστε την διασκέδαση σε συχνές δόσεις περισσότερο από ποτέ και όταν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με δημιουργικότητα, φαντασία και έκφραση γίνεται το καλύτερο φάρμακο!

Μια σειρά έξυπνων και διασκεδαστικών εκδηλώσεων που ταιριάζει σε κάθε ομάδα και κάθε περίσταση!

Holiday Events - Solutions 2Grow

Holidays

Οι γιορτές και οι εταιρικές επέτειοι, αποτελούν την τέλεια αφορμή για μια ιδιαίτερη εκδήλωση! Ελάτε να φτιάξουμε ένα αξιομνημόνευτο event που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

Κατεβάστε Δωρεάν τον Πρακτικό Οδηγό eLearning

Πρακτικός οδηγός για την δημιουργία οικονομικού εκπαιδευτικού πλάνου eLearning για την επιχείρηση, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι θα μάθετε:

► Πως διερευνώ τις ανάγκες της επιχείρησης
► Πως αξιολογώ αξία/όφελος
► Πως αξιολογώ τους εκπαιδευόμενους
► Πως επιλέγω ψηφιακά εργαλεία
► Πως επιλέγω content (trends 2022)
► Πως δημιουργώ learning paths
► Πως το επικοινωνώ στους εργαζόμενους και στην εταιρεία

Οδηγός eLearning - Solutions 2Grow

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δημιουργία εκδηλώσεων που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε για να σχεδιάσουμε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή ζητήστε μας να σας στείλουμε την παρουσίαση των Team Building Events.